Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 156 2.5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на 156 2.5

Здр. след известно време взимам книжка и естествено трябва да търся някъква кола... Мн. ми харесва 156 обаче двигателите са доста и аз съм се спрял на 2.5 V6 24V 190 кончета... прочетох доста теми ,но тоя двигател го избягват? Давайте всякакво инфо. за колата... ако може някой ,който е карал или има такава да каже дали е вървежна... всъщност за това съм се спрял на 2.5... прекаленно мн. ли харчи? Дефекти? И има ли смисъл тоя мотор за първа кола или 2.0 TS ще ми е достатъчен Мерси предварително

като за първа кола и 1.8 ще ти е достатъчна иначе за 2.5 доста трудно се намират за техническите характеристики....някой по-компетентен но доказано е че всичко при всички коли е на късмет.....туиче КАСМЕТ :P
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Няма лошо. Купи си 2.5. Но приготви 4500 за акциз, че иначе не става.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Както каза колегата 1.8 или мах 2.0 за първа колата ще ти е достатъчно,2.5 не е за първи автомобил много е вървежна,което пита.Но и парички неса малко колегата ти спомена цифрата за акциза пък и отделно гражданска,данък,гориво всичко се трупа...Но ти най добре си знаеш ние просто даваме съвети и препоръки :P
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
          Няма лошо. Купи си 2.5. Но приготви 4500 за акциз, че иначе не става.
          Преди 3-4 месеца на Горубляне имаше една 156-ца 2.5 черна с светлокафиява кожа ,лети дянти и карбоново табло за 10 000 с вкучен акциз.Обаче като я докараха пурвоначално на пазара преди около година и искаха 14 999 и за няколко месеца (изглейда не е имало интерес) я свали с 5 бона.Супер сделка, ако колата е в прилично сустояние.Иначе смятам че подрушката е скупа.....

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Re: Покупка на 156 2.5

Първоначално публикувано от DJaM0
            Здр. след известно време взимам книжка и естествено трябва да търся някъква кола... Мн. ми харесва 156 обаче двигателите са доста и аз съм се спрял на 2.5 V6 24V 190 кончета... прочетох доста теми ,но тоя двигател го избягват? Давайте всякакво инфо. за колата... ако може някой ,който е карал или има такава да каже дали е вървежна... всъщност за това съм се спрял на 2.5... прекаленно мн. ли харчи? Дефекти? И има ли смисъл тоя мотор за първа кола или 2.0 TS ще ми е достатъчен Мерси предварително
            здравей, пробвах 2.5 ;2.0;1.8; и накрая си харесах 2.0 .Карам автовоз и пробвах около 20 алфи 156-ци, само бензин.Мойто скромно мнение е че,2.0 отговаря на всичко което се търси, без да се плаща акциз.Съвет, гледай внимателно-подръжката не е от най-евтините.За мен 156-2.0 е колата.Бегачка - самолет.алфа 156 2.0-1999г.
            Екшън Мен - Чирпан
            Алфа Ромео 156 2.0 155 к.

Comment

благодаря за съветите... абсолютно бях забравил за акциза ,в такъв случай ще се търси читава 2.0

Comment

Ще намериш, има доста добри 2.0
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Working...
                X